onsdag 2. desember 2009

PAKKELAPPER

Jeg har dratt fram bestefars gamle Dymo, og fått dilla! Årets pakkelapper er hvertfall klare. Nå mangler jeg bare å trykke ut hull, ser jeg.

6 kommentarer:

 1. Stilig! Morsomt å arve bestefars gamle dymo da! Jeg har tinget på pappa sin, når den en gang dukker opp igjen, men inntil videre har jeg kjøpt den i blå plastikk som heter Junior.. Ikke helt samme sjarmen, men den får duge ;)

  Ha en fin-fin torsdag! *klem Idun*

  SvarSlett
 2. Så kult da!! er og på "jakt" etter en sånn maskin! Så pass godt på din..hehe! Fine punger du har sydd da :) er det noe action på pop-upen om dagen? må ta meg en tur innom i helga å se om noen ugler har forlatt redet! krysser fingrene for det...hehe.

  SvarSlett
 3. Haha, kjempetøffe:D Liker sånne fikse ideer;)

  Maya

  SvarSlett
 4. Supersmarte og veldig tøffe pakkelapper!!

  SvarSlett
 5. KJEMPE KULE du er så utrolig flink og mye lurt for hånden...
  klem victoria

  SvarSlett
 6. Kjempe fine :) er så koselig å sitte og pusle med sånne småtterier mens man venter på julen:) selv har jeg gjort et tappert forsøk på å prøve å bruke opp noe av det jeg har...er ekstremt flink til å kjøpe inn masse rart til hver jul...så "pakkelapp og gavepapir" skuffen er overfull...så jeg mikser litt av det jeg har og noen utskrifter av fine bilder :)
  Håper du har det fint, virker som du har det iallefall:) Så venter jeg spent på tilbakemelding ang å bestille et lite muffins-smykke til jul av deg :) KLEM<3

  SvarSlett