onsdag 10. juni 2009

PUFF LYKKE

Ofte når jeg er på loppis eller bruktbutikker ender det opp med at jeg kjøper med meg en puff. Denne blåe puffen er det beste kjøpet hittil. De søte bena og fargen var det jeg falt for. Synes denne fargen er helt fantastisk, synd det var et par flekker på toppen. Men den blir nok trekt om i en lignende farge tenker jeg.

KREATIV DAG

Mamma og jeg har vært kjempeflinke i dag! Planen for dagen var en tur til Container Girl på Stjørdalen. Jeg leter etter to stoler jeg kan pusse opp, men der fant jeg bare ei lita vannkanne i sink, som desverre var lekk. Men den har jo sin sjarm likevell. På veien hjem dro vi en tur innom bruktbutikken på Lade for å lete etter en madrass til senga på verandaen. Og gjett hva jeg fant! Jo, en madrass! Det virket ikke som noen av dem som jobbet der ville at jeg skulle sove på en brukt madrass med flekker, men jeg fikk kjøpe den da jeg fortalte at den skulle være på verandaen.

Så i kveld har mamma vært så snill å sydd trekk til madrassen av voksduk, slik at den kan ligge ute i hele sommer. Det var litt av et strev. Når vi tredde på trekket revnet det langs kanten, så vi måtte sy igjen for hånd til slutt. Men gjett om det ble fint da! Bildet av hele herligheten legger jeg ut når jeg har vært på jakt i mammas stoffrester etter putestoff, og sydd sammen noe fint av det.

søndag 7. juni 2009

PÅ VERANDAEN

Jeg har vært så heldig å funnet ei smijernseng! Den ble min for den nette sum av 200 kroner. Jeg lette egentlig etter ei som var hvit, men jeg klarte ikke vente lenger å måtte bare gripe sjangsen da jeg fant denne på finn. Så får vi se om den kanskje blir hvit i løpet av sommeren.

I kveld har jeg tenkt på hvilke farger jeg vil bruke der ute. Jeg pleier ofte å lage collager av rommene jeg innreder, og her har jeg satt sammen noen stoffprøver jeg vil bruke i putene. Det viser litt av uttrykket jeg ønsker meg. Veggene på verandaen er teglsteinsrøde og den ene har en svakt rosafarge(!). Så da tror jeg grønt vil fungere som en fin kontrast til det.