lørdag 19. september 2009

SNART JUL...

Derfor er det på tide med ønskeliste! Hvertfall sånn smått. Er aldri for tidlig å skrive ønskeliste er det vell?, Snart er det oktober, så november, og plutselig desember!

Dette er hva jeg ønsker meg til jul:

torsdag 17. september 2009

INSPIRASJON FRA FINN

Denne Finn er faktisk ganske så fantastisk! Det er det flere enn meg her i bloggeverdenen som har oppdaget. Innimellom all Ikea møblene og furua kom jeg over dette veldig pene og inspirerende interiøret.

Begge bilder: finn.no

mandag 14. september 2009

PIFFA OPP PUFFEN?

Denne puffen har jeg lagt ut bilde av tidligere, men har ikke surret meg rundt og fått gjort noe særlig med den før nå. På dette bildet ser jo puffen ordentlig staselig ut. Men den hadde en stor, ekkel flekk midt på der hvor rompa skulle plasseres! Slike flekker er jeg mildt sagt hysterisk mot. Derfor måtte den vekk. Siden jeg synes fargen var så herlig, putta jeg trekket i vaskemaskina. For å være sikker på at den ekle flekken ble borte, vaska jeg det på 60 grader. Hva skjer da? Jo, den krymper selvfølgelig. Da satt jeg igjen med et altfor lite trekk og null motivasjon til å fortsette.
Før i dag! Puffen ble helt annerledes enn hva jeg i utgangspunktet hadde tenkt, men den passer veldig godt i kroken her. Enkel i form og nøytral i farge, så blir vi ikke så lett lei.